PRODIMED ДИЕТА

Медицински одговорен начин за губење тежина

Дали сте подготвени за поздрав начин на живеење и сакате трајно губење на тежината? Prodimed ви нуди единствена, ефективна програма на активности што ви овозможува губење на тежина на здрав, осмислен и траен начин благодарејќи на протеинската диета на Prodimed. Со прилагоден план во фази и со постојаната грижа на нутриционист, вие може да го изгубите вишокот тежина и да добиете долгорочни ефекти.

ПРОФЕСИОНАЛНА ГРИЖА

Клучот за успех и долгорочни ефекти

Истражувањето покажало дека професионалната грижа е клучна за успехот. Со помош на назначениот нутриционист од страна на Prodimed, вие ќе ја достигнете вашата целна тежина на ефикасен начин. Улогата на нутриционистот е развивање на програма на прилагодени активности. Таа програма на крајот станува природна навика за јадење. Редовни консултации со нутриционистот се одржуваат во текот на вашата диета, се води евиденција за вашата тежина и се разговара за планот на диетата. Вам ви е обезбедена постојана грижа за да се гарантира успехот на диетата. Ако е потребно, може да се внесат модификации во навиката за исхрана. Дополнително, нутриционистот на Prodimed ќе ве советува за производите и начините како да ја подобрите програмата. Овој персонализиран пристап ни помага да го одржиме и гарантираме успехот – ние сме задоволни со резултатите од нашата работа повеќе од 10 години.

ЕФЕКТИВНА ПАТЕКА

Чекор по чекор до здрава исхрана

Испробаната и тестирана програма на Prodimed се состои од 5 различни фази, при што прво го губите вишокот тежина, а потоа воспоставувате здрава, балансирана навика за исхрана. Оваа единствена комбинација обезбедува долгорочни ефекти! Во активната фаза, протеински додатоци и програма на активности така прилагодени за вас за да ви го гарантираат посакуваното губење тежина. Во текот на фазите на транзиција, вие постепено се префрлате на редовна исхрана за да обезбедите целосно регулирана исхрана во фазите на одржување.

 

ВКУСОВИ И РАЗНОВИДНОСТ

Разновидност на вкусови

Пробаната и тестирана програма на Prodimed се состои од 5 различни фази, при што прво го губите вишокот тежина, а потоа воспоставувате здрава, балансирана навика за исхрана. Оваа единствена комбинација обезбедува долгорочни ефекти! Во активната фаза, протеински додатоци и програма на активности така прилагодени за вас за да ви го гарантираат посакуваното губење тежина. Во текот на фазите на транзиција, вие постепено се префрлате на редовна исхрана за да обезбедите целосно регулирана исхрана во фазите на одржување.

Како можеме да Ви помогнеме?

Нашиот персонал Ви стои на располагање

Испратете ни е-пошта

info@prodimed.mk

повик +389 (0) 2 3 132 092

Во работни денови

Start a chat session

We are online now

Chat off line

Send us a message