ИЗЈАВА ЗА ПРИВАТНОСТ

Prodimed ја почитува приватноста на сите корисници на неговата веб-страница и се грижи со сите лични информации да се постапува доверливо. Овие информации ќе се користат само со Ваша дозвола. Prodimed нема да ги пренесува Вашите информации на трети лица и тие ќе им бидат достапни само на оние кои се вклучени во обработката на Вашата нарачка.

Prodimed нема да ги користи Вашите податоци
Prodimed нема да ги пренесува Вашите информации на трети лица. Нашите вработени се обврзани да ја почитуваат Вашата доверливост.

Вашите лични податоци се безбедни со Prodimed
Ја цениме довербата што ни ја давате и затоа водиме особена грижа за Вашите податоци. Кога контактирате со Prodimed, се користат најсовремени техники. Вашите податоци се секогаш заштитени и со нив се постапува доверливо. Имате право на пристап и коригирање на одредени лични податоци.

Колачиња
Колачињата се мали информации што прелистувачот ги складира во Вашиот компјутер. Prodimed користи колачиња за да Ве препознае кога ја посетувате страницата. Колачињата ни овозможуваат да собереме информации за користењето на нашите услуги и да ги подобриме и приспособиме на потребите на нашите посетители. Нашите колачиња обезбедуваат информации што се однесуваат на лична идентификација. Може да го нагодите Вашиот прелистувач да не добивате колачиња кога ќе ја посетувате веб-страницата.

Како можеме да Ви помогнеме?

Нашиот персонал Ви стои на располагање

Испратете ни е-пошта

info@prodimed.mk

повик +389 (0) 2 3 132 092

Во работни денови

Start a chat session

We are online now

Chat off line

Send us a message